Thurø Sejlklub

 

 

ENDELIG har vi fået svar fra Svendborg kommune. Gambøtvej bliver nu lavet uden lysregulering. Politi og kommune har nu godkendt det alternative forslag. Det er rigtig dejligt at komme i mål med den løsning. Det er altafgørende, at tilgængeligheden midt på Gambøtvej til Egely opretholdes, bla. for handicapsejlerne, og det er nu en kendsgerning, fordi lysreguleringen er droppet.

 

Etableringen af vejen kommer til at foregå af 2 omgange. Den første del bliver en udvidelse, hvor en del af Mylenbergs grund lægges til vejen og muliggør oversigt både op og ned. Der etableres prioriteringskørsel fra svinget og det sidste stykke ned til havnen. Der opsættes skilte.

 

Der laves lys op af Gambøtvej med lav belysning, der opsættes èn lysmast udfor Gambøtvej 24.

 

Etape 1 laves fra slut juli og i løbet af august 2024. Vi kender endnu ikke de nøjagtige detaljer.

 

Etape 2 hvor der laves gangareal forventes udført i starten af 2025.

 

En kæmpe tak for et meget stort stykke arbejde skal lyde til Hasse Wulff Christensen, Jesper Henriksen, Ib Oldrup og Bjerne Sørensen. 

 

NPV A/S – Adm. direktør Jens Schaumann og projektdirektør Michel Reumert Reffs har stillet faglig kompetence til rådighed, således at kommune og politi har haft et fikst og færdigt alternativt projekt at forholde sig til. De har ydet en enestående indsats og har været meget samarbejdsvillige og tilgængelige – TAK! Også en stor tak til familien Mylenberg for at der må spises et stykke af deres grund til vej.

 

Heldigvis hjalp kommunalpolitikerne med at skubbe tingene i mål.

 

TILLYKKE til os ALLE!!