Thurø Sejlklub

Ib Oldrup er nomineret til Årets Idrætsleder 2023 i Svendborg Kommune.

 

Ib er nu med i det sidste kapløb om at løbe med titlen som Årets Idrætsleder 2023. Det er kæmpe stort!!!

 

Uddelingen af årets priser finder sted den 1. marts 2024 kl. 19.30 i koncerten på Ollerup Efterskole. Tilmeldingen er gratis og alle kan deltage.

 

Du kan læse meget mere her om de nominerede og alle kategorierne ved at følge linket. Her kan du også tilmelde dig Prisfesten.

 

Calle Hulthin Sørensen er nomineret i kategorien Årets Folkeoplysnede Frivilligpris.

 

Stort tillykke til jer begge med nomineringen.

 

Fakta om aftenen:

Fakta:

Prisfesten 2023 afholdes på Ollerup Efterskole i KONCERTEN, fredag den 1. marts. Dørene åbner kl. 19.00 og showet varer til kl. 22.00 inklusive pause.

 

Værterne er Mikkel Schrøder og Christine Astrid fra Rottefælden – Svendborg Sommerrevy.

Det er gratis at deltage. Tilmelding via kommunens hjemmeside

 

http://www.svendborg.dk/prisfest2023

 

De fire fagjuryer består af repræsentanter fra Sport og Idræt i Svendborg (SIS), Spejdernes Samråd (BUS), Folkeoplysningsudvalget, Svendborg Musikskole, Svendborg Bibliotek, Svendborg Ungdomsskole, Ungepanelet, BaggårdTeatret, Svendborg Museum, BU Teatret, SAK Kunstbygning og Kultur- og Fritidsudvalget.

Prisfesten 2023 arrangeres i samarbejde med:
Sport og Idræt i Svendborg (SIS), Spejdernes Samråd (BUS), Folkeoplysningsudvalget, Svendborg Musikskole, BaggårdTeatret, Spillestedet Harders, Fonden for Fynske Bank, Fyns Amts Avis, Ugeavisen Svendborg og Svendborg Kommune.

 

Alle borgere i Svendborg Kommune er inviteret – og det er gratis at deltage

 

Siden 2019 har idrætten, kulturen og spejderne haft en fælles prisfejring, Prisfesten, for at hylde lokale ildsjæle og talenter.

 

Igen i år er der lagt op til et brag af en fest, når dørene slås op til ”Koncerten” og Prisfesten 2023. Det er nemlig ikke kun en fest for de nominerede – alle borgere er velkomne til gratis at deltage, det kræver blot en tilmelding. Aftenen vil blandt andet byde på underholdning af bandet ABSURD, I septembers spor og SNUK-koret, ligesom unge talenter vil optræde med dans og team-poetryslam.

 

Derudover vil husorkesteret Svend Band fra Svendborg Musikskole som altid bidrage med musikalske indslag, og mon ikke Mikkel Schrøder og Christine Astrid fra Rottefælden – aftenens værter – vil kunne bringe et grin eller to frem. Hanne Ringgaard Møller ser frem til en aften, hvor ikke bare prismodtagere, men alle de nominerede vil være i centrum:

-Der er ingen, der går fra Prisfesten som tabere. Alle vores nominerede ildsjæle er vindere, fordi de formår at sikre opbakning, fællesskaber og oplevelser. Og jeg håber, at mange borgere vil finde vej til Prisfesten i Ollerup og få en festlig aften og være med til at hylde vores mange ildsjæle i kultur- og fritidslivet, uddyber Hanne Ringgaard Møller.