Thurø Sejlklubs facebook-gruppe

Hvem ved hvad det er for et vrag som ligger ved nordbøjen i Thurø bund?
Det ligner en pram eller noget i den dur, der er jernprofil som stikker op af vandet ved lavvande 😲

Kommenter på facebook

Den blev til vrag ca. 1993

1 week ago

Jesper Henriksen

Oceans of Hope anløber Thurø Sejlklub den 27. juli.
UD I VERDEN – IND I LIVET

Det bliver en stor oplevelse når den 67 fods
Sejlbåden Oceans of Hope, ligger til i Gambøt, Thurø. I 2014 -2015 sejlede den jorden rundt med en aktiv besætning bestående af mennesker med sclerose. Besætningen har alle været med på jordomsejlingen og kommer fra USA, Canada, Storbritannien, Tyskland og Danmark.
Den. 27/7 ligger Oceans of Hope i Thurø, omkring kl. 12. til Kl 15.00 vil der være mulighed for interesserede at sejle en tur. Ellers er der i det hele taget åben båd for alle der har lyst til en snak med besætningen, som alle har sclerose, vil være til stede og fortælle om deres oplevelser på hver deres bid af jordomsejlingen, og det er muligt at komme ombord og se båden. Tidsrummet mellem 15 - 18 vil der være mulighed for at prøve thurøs Sejlklubs både, som vil orientere omkring for sejlads i Thurø Sejlklub.

Et besætningsmedlem har udtaler: ”At have været en del af jordomsejlingen på Oceans of Hope betød at mit liv med sclerose tog en ny drejning. Jeg blev mindet om, at selv om sclerosen havde forandret mit liv, kunne jeg stadig kaste mig ud i det ukendte, stadig lade mig udfordre både fysisk og mentalt, og genvinde en styrke jeg troede jeg havde mistet.”
En anden siger: ”Vi har sejlet jorden rundt med Oceans of Hope og oplevet, hvor kæmpe forskel det kan gøre for folk med en kronisk sygdom at blive inviteret ombord. Det er nemlig ikke blot ombord på et sejlskib, men ombord i et fællesskab, hvor man kan hjælpe hinanden, dele erfaringer og motivere hinanden til at mestre livet med en kronisk sygdom.”

At Oceans of Hope nu sejler rundt i Danmark, giver en enestående mulighed for at besøge båden og høre personlige historier om, hvordan det er at blive udfordret af livet og møde det igen med et andet udgangspunkt.
Stifter/idemand af Oceans of Hope, læge Mikkel Anthonisen, som også kommer til Thurø den 27/7, siger: ”Vi skaber rammerne for menneskelig udfoldelse og vækst gennem sejlads og ved at finde muligheder, når vi møder begrænsningen. Oceans of Hope handler om værdighed, tilhørsforhold, identitet og håb – og om at nære menneskers fulde potentiale til gavn for dem selv og for fællesskabet.”

Hvem står bag; Om Sailing Sclerosis Foundation (SSF) og OceansofHope (OOH) SSF er en non profit, uafhængig dansk forening stiftet i 2013 af læge og sømand Mikkel Anthonisen med det formål at skabe rammerne for at mennesker kan udvikle og udfolde sig gennem sejlads og aktiviteter omkring hav og vand. Fra juni 2014 til november 2015 gennemførte organisationen verdens første jordomsejling i en sejlbåd med mennesker med sklerose som aktiv besætning. Projektet under navnet Oceans of Hope ændrede opfattelsen af sklerose og livet efter diagnosen. Jordomsejlingen viste, hvad der er muligt, når mennesker med en kronisk sygdom får mulighed for at overvinde deres individuelle udfordringer i fællesskab med andre, og for at udvikle netværk som grundlag for livsændrende adfærd. Målgruppen er nu udvidet til at gælde alle, der er ramt hårdt i livet og på eksistensen. Organisationen er i en spændende udvikling mod nye togter på verdenshavene og med etableringen af et sejlcenter, der ser sejlads som en del af et helhedsorienteret sundhedssyn. Oceans of Hope er fællesbetegnelsen for organisationens aktiviteter.
Håber du vil bruge muligheden til for en legendariske oplevelse i Thurø Sejlklub.
... See MoreSee Less

Oceans of Hope anløber Thurø Sejlklub den 27. juli.
UD I VERDEN – IND I LIVET

Det bliver en stor oplevelse når den 67 fods
Den. 27/7 ligger Oceans of Hope i Thurø, omkring kl. 12. til Kl 15.00 vil der være mulighed for interesserede at sejle en tur. Ellers er der i det hele taget åben båd for alle der har lyst til en snak med besætningen, som alle har sclerose, vil være til stede og fortælle om deres oplevelser på hver deres bid af jordomsejlingen, og det er muligt at komme ombord og se båden. Tidsrummet  mellem 15 - 18 vil der være mulighed for at prøve thurøs Sejlklubs både, som vil orientere omkring for sejlads i Thurø Sejlklub.

4 weeks ago

Jesper Henriksen

Handicapsejlads fra Thurø Sejlklub i ugeavisen Svendborg ... See MoreSee Less

Handicapsejlads fra Thurø Sejlklub i ugeavisen Svendborg

1 month ago

Bjerne Sørensen

Der er nogen der må mangle deres vest.
Den ene er af mærket GUL farve: Grå.
Den anden er GILL farve: rød/hvid samt handsker og stopur.
... See MoreSee Less

Jolle fundet drivende idag ved Christiansminde - Svendborg. Den er nu trukket på land. Ejeren kan kontakte mig på Tlf. 23314302 - Del gerne 🙂 ... See MoreSee Less

Jolle fundet drivende idag ved Christiansminde - Svendborg. Den er nu trukket på land. Ejeren kan kontakte mig på Tlf. 23314302 - Del gerne  :-)

2 months ago