Thurø Sejlklubs facebook-side

11 hours ago

Kære Alle
Når man bliver normineret til Danskernes idrætspris og blandt de sidste tre foreninger på Fyn, er det kæmpe stort! Thurø Sejlklub er i den heldige situtation at vi har mange aktive projekter og afdelinger som kunne være nomineret! Der for skal der være en stor tak til alle!, som har stemt og ikke mindste sat deres netværk i gang med at stemme!

Thurø Sejlklub er videre!

Thurø Sejlklub, DR P4 Fyn, SejlsportsligaenThurø, Fyn, Denmark,

Kære Alle

Thurø Sejlklub er videre!

Thurø Sejlklub, DR P4 Fyn, SejlsportsligaenThurø, Fyn, Denmark,

Kommenter på facebook

S T O R T tillykke - det er SÅ velfortjent 💪🏽

👏🎈❤️

👏👏

3 days ago

Radio Diablo & Radio Alfa Sydfyn
En Ny Dag - Thurø Sejlklub nomineret til Danskernes Idrætspris, Johan Søgaard Hoff, Frida Hangel, Mathias Gren & Jesper Henriksen

Lyt til NetRadio Diablo her:
www.radiodiablo.dk/358-lyt-til-radio-diablo.html
Vi elsker sydfyn!

4 days ago

Sejl og studér har lige været i Diablo og fortælle om danskernes idrætspris og Thurø sejlklub!
Her er et link til afstemning
xn--danskernesidrtspris-xxb.dk/
God dag til alle

PS sejl og studér giver kage hvis vi vinder !

Her er et link til afstemning
God dag til alle

PS sejl og studér giver kage hvis vi vinder !

Kommenter på facebook

Done