Thurø Sejlklub

Thurø Sejlklubs facebook-side

4 days ago

Thurø Sejlklub

Four more years...! @Svendborg Kommunes borgmester Bo Hansen og Team Danmarks direktør Lone Hansen underskrev den 8. marts en ny samarbejdsaftale for 2019-2022 - den fjerde i rækken!
Den nye samarbejdsaftale har særligt fokus på trænerne og talentudviklingen i de prioriterede klubber, som i denne aftale Thurø Sejlklub, GOG Håndbold, SfB, Svendborg Badminton Klub, Motorcykel Clubben Svendborg, Svendborg Basketball Club og Svendborg Gymnasium

Sport og Uddannelse Svendborg Kommune
Four more years...! Svendborg Kommunes borgmester Bo Hansen og Team Danmarks direktør Lone Hansen underskrev den 8. marts en ny samarbejdsaftale for 2019-2022 - den fjerde i rækken! Den nye samarbejdsaftale har særligt fokus på trænerne og talentudviklingen i de prioriterede klubber, som i denne aftale er Thurø Sejlklub, GOG Håndbold, SfB, Svendborg Badminton Klub, Motorcykel Clubben Svendborg, Svendborg Basketball Club og Svendborg Gymnastikforening
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Jeg har i dag 'misbrugt' min klubnøgle og hentet denne skønhed tilbage til mit arbejde i Dansk Sejlunion, da en ny prismodtager snart skal overtage den fine 'lille' sag. Det var fedt at have den til låns i TSK i et års tid og meg
a sejt at vi vandt den sidste år- Bare så I ikke undrer jer over at den pludselig er væk 🙂
... See MoreSee Less

Jeg har i dag misbrugt min klubnøgle og hentet denne skønhed tilbage til mit arbejde i Dansk Sejlunion, da en ny prismodtager snart skal overtage den fine lille sag. Det var fedt at have den til låns i TSK i et års tid og meg
a sejt at vi vandt den sidste år- Bare så I ikke undrer jer over at den pludselig er væk :-)

 

Kommenter på facebook

Husk toppen 😅👌

2 weeks ago

Thurø Sejlklub

Svendborg Kommune og Thurø Sejlklub er fortsat Team Danmark kommune. Borgmester Bo Hansen og Lone Hansen, direktør i Team Danmark, underskrev den nye aftale, der gælder for de kommende fire år frem til 2022.
Aftalen sikrer, at de sejler som vil mere, kan få ekstra fysiske træning, mulighed for et gå i sports klassen og at vi fortsat har fokus på at skabe bæredygtig udviklings miljøer, hvor den enkelte elev/sejler, samtidig med at udvikles som sejler, også vokser som et helt menneske i balancen mellem sport, familie, venner og uddannelse. Thurø Sejlklub var med formand #IbOldrup i spiste helt frem ved underskrivelse i fredag.
Læs mere på
lnkd.in/gZXUnh2
... See MoreSee Less

3 weeks ago

Thurø Sejlklub

Altid en idylisk entré til Thurø Sejlklub - også denne skønne aften, hvor der var klubudviklingsarrangement om fremtidens sejlklub. Lækker mad, masser af snak på kryds og tværs, god energi og mod på mere. Der er på alle måde lyse tider forude, og så gjorde det ikke noget, at mørket var faldet på, da vi skulle hjem. Her er nogle af alle ideer som kom frem. ... See MoreSee Less

4 weeks ago

Thurø Sejlklub

... See MoreSee Less

Load more

The Custom Facebook Feed plugin