Thurø Sejlklub

Thurø Sejlklubs facebook-side

1 day ago

Thurø Sejlklub

Ungdoms sejler i Svendborg ugeavisen ... See MoreSee Less

Ungdoms sejler i Svendborg ugeavisenImage attachment

1 day ago

Thurø Sejlklub

Livskvalitet, Thurø Sejlklub - Fremtidens Sejlklub
Thurø Sejlklub inviterer hermed alle til en hyggelig aften i Egly - Hvor fremtidens sejlklub bliver omdrejningspunkt!.
Adam Blicher, Sportspsykolog fra sport og uddannelse Svendborg - vil lægge kursen for aften - Hvor man Ikke skal havde spist hjemme fra.
... See MoreSee Less

Livskvalitet, Thurø Sejlklub - Fremtidens Sejlklub
Thurø Sejlklub inviterer hermed alle til en hyggelig aften i Egly -  Hvor fremtidens sejlklub bliver omdrejningspunkt!.
Adam Blicher, Sportspsykolog fra sport og uddannelse Svendborg - vil lægge kursen for aften - Hvor man Ikke skal havde spist hjemme fra.

2 weeks ago

Thurø Sejlklub

Martin Jacob Hansen er Indstillet til Den sydfynske initiativpris.
Få person har arbejdet for ungdommen uden selv at have børn i sejlklubben som Martin Hansen. Martin var med til at starte en ungdomsafdeling op fra bunden og er stadig aktiv 10 år senere. I alle år har Martin stået for sommersejl i uge 26. Sommersejl er unikt fordi det udnytter det stedbundne potentiale på Sydfyn og inddrager sejladsen i alle dens facetter for at danne den hele sejler.....

Læs hele indstillingen her:
... See MoreSee Less

Martin Jacob Hansen er Indstillet til Den sydfynske initiativpris. 
Få person har arbejdet for ungdommen uden selv at have børn i sejlklubben som Martin Hansen. Martin var med til at starte en ungdomsafdeling op fra bunden og er stadig aktiv 10 år senere. I alle år har Martin stået for sommersejl i uge 26. Sommersejl er unikt fordi det udnytter det stedbundne potentiale på Sydfyn og inddrager sejladsen i alle dens facetter for at danne den hele sejler.....

Læs hele indstillingen her:

 

Kommenter på facebook

Det er bare sådan det skal være og er i den grad fortjent, er bare rigtig stolt af ham😊👍

Så stolt😍👍

Vi hepper på Martin. Han er så sød ved ungerne i Sejlklubben. Alle vores 3 børn har været vilde med Martin🤗🤗

Kunne ikke være mere enig i at indstille Martin, han er en fantastisk fyr og kunne ikke være et bedre forbillede inden for frivilligt arbejde! Den rigtige historie om sommersejl er at det var mig som startede det op, jeg var på det tidspunkt forældre og træner i klubben, da jeg luftede mine ideer om det, så var der ikke nogen i klubben som ville bakke op om det, så jeg planlagde det helt alene og fandt så to helt unge fyre som skulle hjælpe med at afvikle det. den ene var så Martin fra Tommerup og den anden en fra Vejle! Jeg stod så for det de to første år og Martin var med! Da jeg så synes at det nu kørte godt og var et fint koncept og ville få andre af de voksne til at tage over, så var der ingen der ville, ofte med det argument, at det var for stort et ansvar...…...nå og hvad gjorde Martin så (som ik var andet en en stor knægt), han sagde da at han gerne ville stå for det.....kæmpe respekt for det i den alder :-) så det ironiske er at fordi ingen i Thurø ville hjælpe med sommersejl, så kom Martin og blev hængende og blev en kæmpe værdi for klubben :-)

Hvor er det flot Martin, hvis nogen har fortjent det, så er det bestemt dig. 🙏👏👏👏

Også stort tillykke her fra, det er fuldt fortjent, du er god til det gode nærvær og historier og sjove vinkler👍👏

👏Hatten af for dig Martin Jacob Hansen👏

Du er så sej, fætter👏💪!! Hatten af for dig😊👏👏🥳🤩

👏👏 go go

Så velfortjent⛵️❤️

Hvor flot😉.. Du kan rolig være stolt❤️👍😉

Så sejt gået👍😉- kan godt forstå du er stolt Jette😘

Sådan skipper Martin! Kæmpe Tillykke  🙂

Så godt gået Martin Jacob Hansen👍🍀😋

💪🏻💪🏻💪🏻 godt gået Martin!

Mega velfortjent!

Fuldt fortjent👍

Hvor flot Jette😀 du må gerne være stolt 👍

2 weeks ago

Thurø Sejlklub

Tak for i går! Vi er helt overvældede af al jeres kærlighed og søde hilsener. Også tak for sidst til de 2 andre finalister: Thurø Sejlklub og Urban Street Zone Brande - nogle fantastiske projekter og mennesker!Tak for i går! Vi er helt overvældede af al jeres kærlighed og søde hilsener. Også tak for sidst til de 2 andre finalister: Thurø Sejlklub og Urban Street Zone Brande - nogle fantastiske projekter og mennesker! ... See MoreSee Less

Tak for i går! Vi er helt overvældede af al jeres kærlighed og søde hilsener. Også tak for sidst til de 2 andre finalister: Thurø Sejlklub og Urban Street Zone Brande - nogle fantastiske projekter og mennesker!Image attachment

2 weeks ago

Thurø Sejlklub

Så er det i morgen lørdag, at vinderen af Danskernes Idrætspris 2018 kåres i Boxen i Herning. Se med på DR1 fra kl. 21, om det er LykkeLiga (håndbold for handicappede børn og unge) fra Aalborg, Thurø Sejlklubs projekt ’Sejl og Studér’ fra Svendborg eller Gadeidrætsprojektet Urban Street Zone Brande fra Ikast-Brande, der løber med prisen. https://www.e-boks.com/danmark/da/nyheder/finalister-til-danskernes-idraetspris-er-fundet ... See MoreSee Less

Load more

The Custom Facebook Feed plugin

Print Friendly, PDF & Email