Thurø Sejlklub

Kære medlem!

 

Som noget nyt er det nu nødvendigt, at have en parkeringstilladelse for at kunne parkere på vores parkeringspladser. Dette gælder både vores nye parkeringsplads Gambøtvej 17F og Havnepladsen.

 

Hvis du har behov for at kunne parkere på pladserne, bedes du via nedenstående link

 

http://thuroesejlklub.dk/?p=14441

 

tilmelde dig parkeringskontingent for det næste år. Pr. parkeringstilladelse koster kontingentet kr. 300,- for et år. Når du har tilmeldt dig, kan du parkere på vores arealer. Læs vores regler for parkering på pladserne her:

 

http://thuroesejlklub.dk/?p=14429

 

Du bedes oplyse hvilken mail du ønsker tilknyttet din parkeringstilladelse. Denne mailadresse sender klubben til Q-park.

 

Q-park sender derefter en mail til dig med et link til, hvor du går ind og angiver reg. nr. på den bil du ønsker parkeringstilladelsen til. Har du flere biler og dermed behov for flere parkeringstilladelser er dette muligt. Det kræver blot endnu en mail adresse som Q-park kan knytte parkeringstilladelsen til. Hver parkeringstilladelse koster dog kr. 300,-.

 

Q-park vil kontrollere vores arealer fra 1. maj 2024. Det betyder, at du kan risikere at få en kontrolafgift hvis du ikke har en gyldig parkeringstilladelse til parkering på vores arealer.

 

Mellem d. 30. september og 1. maj kontrollerer Q-park ikke på havnepladsen.

 

Pladserne på Gambøtvej 17 F bliver markeret, og der skal man holde sig i båsene.

Pladsen ved havnen er uden båse, men der bliver en tydelig angivelse af, hvor det er tilladt at parkere (syd for markeringer af yderste pæl ved brodækket ved havnehuset og på hegnet ved affaldsbeholderne).

 

Hvis der er arrangementer i Egely, kan der købes ekstra tilladelser, se venligst det vedhæftede.

Indtil videre er det planen at evaluere på parkeringspladsen og parkeringsreglerne omkring næste generalforsamling.

 

 

Med venlig hilsen

Thurø Sejlklub

Parkeringsudvalget