Thurø Sejlklub

Kære medlemmer af Thurø Sejlklub

Klubben har iværksat en medlemsundersøgelse, som vi vil bede dig om at deltage i, og helst inden 10. januar 2018.

Link til undersøgelsen:  Medlemsundersøgelse

Vi foretager bl.a. undersøgelsen for at få det optimale grundlag for at imødekomme medlemmernes ønsker, afdække tilfredsheden med klubben, vurdere årsager til medlemstilgang og medlemsafgang samt afdække, hvordan klubben kan tiltrække nye medlemmer.
 
Medlemsundersøgelsen skulle gerne give bestyrelsen den nødvendige indsigt, så vi fremadrettet kan træffe beslutninger omkring klubstyring og den økonomiske udvikling i forhold til indkøb af både, anlæg og drift af havneanlæg, huse m.v.
Glædelig Jul og Godt Nytår
Bestyrelsen
PS !!! Vi ses til generalforsamlingen den 28. januar 2018 
Print Friendly, PDF & Email