Thurø Sejlklub

Hej med jer.

Jeg er nyt medlem i klubben, jeg har hængt et opslag op på tavlen om at jeg søger gasteplads, men desværre har ingen meldt sig på banen endnu, så derfor dette opslag.

Jeg er meget ivrig efter at lære alt hvad jeg overhovedet kan om det at sejle i sejlbåd, jeg har meldt mig til duelighed/navigation med start i september, men vil jo gerne lære at sejle, hvilket man jo ikke gør på aften skole hen over vinteren, derfor søger jeg gasteplads hos nogen som har lyst til at lære fra sig, så jeg forhåbentlig næste år kan begynde at sejle med min lille familie på en god solid betryggende måde. Jeg sejler pt sammen med en fra en anden havn i en 22 fods, men vil meget gerne sejle mere og i forskellige skibe så jeg også kan lære mere om de forskellige bådtyper, ud over det er alle både jo ikke udrustet ens så der vil jo være noget nyt at lære på hvert et skiw, samt vil der jo også være forskel på hvordan forskellige skippere lære fra sig osv.

Jeg hedder Morten, er 42 år gammel, er gift og har 3 børn, bor i hus i Svendborg.

Tøv endelig ikke med at ringe på 27151045. Hvis der skulle være nogen til sejladsen på lørdag er jeg meget klar på det 🙂

Vh

Morten Larsen

Radialspiler 75 m2 mål: Lgd. 11,31m Brd. 6,73 pris. 2.500 DKK.

Henv. Bjarne Huusfeldt Tel. 40309717 e-mail: bh@yachtkonsulenten.dk