I mens de brave sejlere kæmper alene i deres både de 134 sømil rundt om Fyn, indbyder MARITIMT CENTER, SVENDBORG AMATØR SEJLKLUB OG DANMARKS MUSEUM FOR LYSTSEJLADS til en ægte hyggeaften i Pakhuset på Havnepladsen fredag, 20. september.

Klokken 18.00 serveres en god og velsmagende SKIPPERLABSKOVS med alt det rigtige tilbehør, så husk appetitten!

Under middagen underholder sing-a-song writer Kristian Bach med sang og musik fra den maritime sangskat, og der bliver mulighed for fælles sange.

Klokken 20.00 vises den svenske film, ”S.O.S.”. Også kendt som ”Amatører til søs”

Dette er en herlig film, som viser alt, hvad lystsejlads byder på i alle mulige og specielt umulige situationer. Det er midsommer i den svenske skærgård med alt, hvad det betyder af folk og fest, motorbåde i alle størrelser og ”skrå” sejlere. Midt i dette havner Stig Helmer og hans tro følgesvend, norske Ole. Ingen af dem er særligt erfarne ud i den ædle kunst, at føre en båd, og der opstår mange uventede situationer i løbet af denne midsommer.

Denne film er lystsejladsens svar på handelsflådens storfilm ”MARTHA”. Og, den er på det helt samme og høje underholdningsniveau, så glæd dig til en hyggelig aften i godt selskab. Og måske kan du være med til at grundlægge endnu en tradition i Svendborg.

I løbet af aftenen er der mulighed for løbende at følge SILVER RUDDER sejladsen på storskærm.

Pris for hele aftenen er kr.: 100,00.

Indgang fra kl. 19.30 kr. 60,00 inkl. en øl, et glas vin eller 2 x vand.

Tilmelding senest torsdag den 19. september kl. 12.00 på tlf.: 3018 5841

Eller mail adresse: nadja.larsen@svendborg.dk Oplys venligst navn og telefonnummer