Bestyrelsen ønsker godt Nytår til jer alle!

Vi ser nu frem mod generalforsamlingen den sidste søndag i januar. Dagene bliver længere og lige om lidt skal vi på vandet igen. Vi glæder os til at tage fat på et nyt år og er trukket i arbejdstøjet. 2018 var en begivenhedsrigt år. Vi var med i opløbet om at vinde Danskernes Idrætspris den 5. januar. Det er stort at vi nåede så langt. Vi har lært meget i hele processen. Vi skal bringe resultaterne med os videre, bruge dem konstruktivt og målrettet og sammen glæde os over vores klub.

Vi har været ramt af højvande et par gange inden for de sidste 14 dage. Heldigvis ser det ud til der er styr på tingene på havnen, så der ikke er noget der stikker af.

Medlemsundersøgelsen er stadig åben, vi har besluttet at den først lukker fredag den 25. januar. Du kan derfor stadig nå at give din mening til kende i undersøgelsen. Der er kommet mange svar allerede og mange fantastiske og konstruktive kommentarer. Hvis du ikke har svaret, kan du nå det endnu. Din mening er vigtig. Du finder undersøgelsen via vores hjemmeside.

Generalforsamlingen er søndag den 27. januar i Egely. Indkaldelse og regnskab er fremlagt på hjemmesiden. Vi glæder os til at se dig. Det plejer at være en festlig dag.

Datoen for standerhejsningen er fastsat til lørdag den 27. april kl. 16.00. Der er masser af aktiviteter i klubben den dag. Aftenkapsejladsen skydes i gang og J70 afholder Tune-up stævne den dag. Det gode vejr er bestilt. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi ses på havnen til startskuddet på en ny sejlsæson.

Endnu en vigtig dato bliver tirsdag den 26. februar. Alle medlemmer indbydes til en aften hvor temaet er fremtidens sejlklub. Adam Blicher kommer og styrer slagets gang og giver spændende inputs. Adam Blicher er sportspsykolog. Sejlklubben er vært ved spisning og Svendborg kommune har været så rar at stille Adam Blicher til rådighed for os. Invitation er lige om hjørnet

Søndag den 20. januar kommer Johan Hoff og Mathias Green Pedersen i Svendborg Lokalradio k. 11.30 for at fortælle om Sejl og Studér.  Lyt med hvis du har mulighed for det, du kan også høre udsendelsen via hjemmesiden www.svendborglokalradio.dk.

Klubben har nu fået en officiel privatlivspolitik, den finder du på hjemmesiden. Der er link via forsiden.

Rigtig god weekend.