Det er nu du har mulighed for at påvirke hvilken vej klubben skal udvikle sig. Det er derfor SUPER vigtigt, at du går ind og svarer på medlemsundersøgelsen, som i øjeblikket ligger klar til at blive udfyldt. Alle medlemmer kan svare på den. Lige fra ungdomssejlere til seniorer. Alle under et familiemedlemsskab kan svare på den, familien har altså en svarmulighed pr. hoved. Brug den – det er vigtigt for dig og for klubben.

Vi vil så gerne høre din mening  😀 Helt anonymt kan du gå ind og svare. Det tager kun 5 – 20 min. Man vælger hvilke afdelinger man ønsker at svare på spørgsmål fra.

Pssst! Vi har ladet os fortælle at undersøgelsen er meget bedre end sidste år – Udvalgene har været tættere på og spørger ind til de emner de brænder for at vide noget mere om.

Vi glæder os så meget til at læse dine svar.

Du deltager via linket her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=HWTLU6ZH1131

Du kan svar indtil den 1. januar kl. 16.00. Allerede på generalforsamlingen vil vi være klar med de første resultater fra undersøgelsen.