Kære medlem af Thurø Sejlklub

Du og din familie ønskes godt og glædeligt Nytår!

Sejlersæsonen 2018 gav os et fantastisk sejlervejr med masser af skønne sejltimer på vandet. I det hele taget var der masser af aktivitet i 2018 i Thurø Sejlklub, og nu begynder vi så småt at glæde os til den kommende sæson. Sidste år startede vi året med en medlemsundersøgelse. Den gav bestyrelse og udvalg et værdifuld vidensgrundlag om aktiviteterne.

Vi gentager succesen med medlemsundersøgelsen. I år er der nye spørgsmål fra flere af udvalgene. Din vurdering og holdning til klubbens aktiviteter er vigtige for prioriteringerne vedrørende klubbens udvikling.

Det tager mellem 5 og 20 minutter at deltage alt, efter hvor mange temaer, du ønsker at bidrage til.

Vi vil bede dig om at deltage ved at svare på spørgsmålene seneste fredag d. 18. januar 2019 kl. 16:00.

De foreløbige resultater præsenteres på generalforsamlingen søndag d. 27. januar 2019.

Du deltager via linket:

Hvis du har spørgsmål og/eller kommentarer til undersøgelsen kontakter du Jacob Jensen på mail: jac@sdu.dk

Ps. Har du oplyst din E-mail til klubben?

Hvis ikke, eller du er i tvivl om klubben har din mailadresse: Skriv den straks til kasseren@thuroesejlklub.dk

– det hjælper os med at kommunikere til dig med fx nyhedsbreve og anden vigtig information om klubben.

På forhånd stor tak for din deltagelse.

Ib Oldrup