Bådoptagning:

Er i år lørdag den 13. oktober.

Vi starter kl. 8.00. Husk vær parat med dit stativ og kom i god tid. Vi hjælper som sædvanlig hinanden. Plan for placering af både på pladsen bliver ophængt i havnehuset.

Masteskuret:

Øverste hylde i masteskur skulle gerne være klar til master fredag den 28. september, resten bliver ryddet så der kan lægges master ind fra fredag den 5. oktober. Vi kan jo bruge det nye mastestativ også. Dette kræver dog at dem der har joller og gummibåde liggende sørger for at de kommer hjem til deres ejere snarest. Vær fleksibel og dem der vil have masten af tidligere må lægge den langs parkeringsrøret ind til der bliver ledigt. Husk at masterne skal hænges op under hylderne inden der lægges på hylden under, så er det nemmest at komme til. Og så er masteskuret, fortrinsvis forbeholdt master fra både som står på pladsen og ligger ved klubbens broer.

Husk alle master skal mærkes med navn og telefonnummer.

Søsætning:

Vil blive den 13. april 2019.

Årsmøde i broudvalg er torsdag den 22. november kl. 19.00 i Egely

Broudvalget