Nyhedsbrev fra bestyrelsen juni 2018

I den fantastiske sommervarme har vi afholdt bestyrelsesmøde.

Igen er der rigtig gode nyheder. Thurø Sejlklub er nomineret til 2 af kommunens 3 idrætspriser som uddeles nu på tirsdag den 12. juni i Rottefælden. Vi er nomineret til foreningsprisen og Ib Oldrup er nomineret som årets idrætsleder. Vi krydser fingre og håber vi igen bliver sat på landkortet.

Ny dato for fremlæggelse af strategi bliver den 24. oktober. Sidste møde blev desværre aflyst på grund af for få deltagere.

I forhold til Parkeringssagen er fristen for høringssvar nu udløbet. Der går lige om lidt sommerferie i det hos kommunen og sagen behandles derfor forventeligt først på byrådsmøde den 28. august. Vi venter spændt på udfaldet.

Klubben er netop blevet meldt ind i Naturturismen på Sydfyn. Dette tiltag er for fælles fodslag, og skal være med til at gøre yderligere opmærksom på alle lyksaglighederne i det Sydfynske Øhav. Der kommer en stander i flagmasten, som viser vi er med i ordningen.

Thurø sejlklub deltog i denne weekend i Sportsfestivalen og tog sig af præsentationen af sejlsport, hvor vi havde en masse udstyr på Frederiksøen J70’er, sailcubes (plast optimistjoller), kajakker, ribber og Supboards. Sejl og studér bemandede sejlklubbens tilbud. Det var en kæmpe succes og rigtig mange besøgende lagde vejen forbi. Vejret var perfekt til vandsport.

Vi deltager også i år i Classic regatta som finder sted i august måned.

Der er nu installeret nyt varmeanlæg i havnehuset.

Dagens lettere sure opstød.

Ved Egely fylder cyklerne meget i landskabet. Hvis du er på cykel skal denne placeres i cykelstativet lige før indkørsel til stikvejen ovenfor bakken på Gambøtvej. Dette gælder også for løbehjul. I forhold til parkering af biler, HUSK man må kun holde 2 timer nede ved havnehuset. Har du brug for at parkere længere, så parkeres der oppe på bakken. Inden længe kommer der ny skiltning ved havnehuset og de 2 pladser ved røgovnen nedlægges.

Med ønsket om en fortsat forrygende sommer.

Bedste hilsner fra Bestyrelsen

Billedet er fra sportsfestivalen på Frederiksøen den 9. juni.