Nyhedsbrev fra bestyrelsen april 2018

Torsdag den 5. april har bestyrelsen afholdt møde.

Vi må sige at vores kommende fælles Parkeringsudfordringer fylder meget på bestyrelses møderne for tiden. Vi arbejder ihærdigt videre og underskriftsindsamlingen fortsætter. Lokalplanen er nu i høring 8 uger frem fra den 9. april. Der kommer særskilt skriv om sagen.

Vi kunne glæde os over at vi i Thurø Sejlklub løb med Danske sejlunions klubudviklingspris. Det er vi MEGA stolte over. Prisen på kr. 20.000 skal selvfølgelig bruges til noget godt. Vi beder nu J70 udvalget og “Sejl og Studér” om at komme med gode ideer til hvad pengene kan bruges til. Vi glæder os til at høre mere om, hvad gode kreative krafter finder på.

J70-udvalget kunne nu meddele at de er breakeven i forhold til de forventede sponsorindtægter der var budgettet med for 2018. Det er flot gået allerede her i starten af april måned.

Kommende lørdag bliver bådene på pladsen sat i vandet og der bliver igen lys og luft på pladsen, det bliver dejligt. Næste uge loves sommervejr, så vi har noget at glæde os til. Straks efter pladsen er tømt bliver vores nye mastekran installeret og forhåbentlig står den klar til standerhejsningen. Den gamle kran pilles først ned når den nye er klar. Vi kommer med andre ord ikke til at stå uden mastekran på noget tidspunkt.

Mange i klubben har tilmeldt sig support energi som kører via SEF. Det giver hvert år et pænt tilskud til klubben som genereres videre til ungdomsafdelingen. Vi vil gerne have endnu flere med, det er en nem måde at samle støtte på. Der vil være tilmeldingsblanketter til Support energi ved  standerhejsningen og blanketter vil efterfølgende ligge i klubhuset. Skynd jer at blive tilmeldt.

Her er lidt beskrivelse af support energi fra SEF’s hjemmeside:

Sådan fungerer SupportEnergi

Du tilmelder dig SupportEnergi på el og/eller naturgas og vælger hvem der skal have din støtte.  Bidraget vokser til netop din klub, forening eller valgte formål, når du bruger el og/eller naturgas. Støtten optjenes i takt med, at dit forbrug af el og/eller naturgas. Helt konkret får du el og/eller naturgas til attraktive priser og din lokale klub, forening eller det valgte godgørende formål, får midler fra os til at sikre fremtidig udvikling.
Med andre ord; alle vinder med SupportEnergi.

SupportEnergi er for alle, både nye og eksisterende kunder.

Vores standerhejsning løber af stablen lørdag den 21. april kl. 15.00. Vi glæder os til at se jer alle. Byens borgmester Bo Hansen kommer og deltager på dagen. Der vil være dåb af nye klubbåde, hygge og lidt godt at spise. Det bliver en festlig dag.

Vi har justeret klubbens slogan lidt, og som mange måske allerede har bemærket på hjemmesiden hedder det nu

Thurø sejlklub – livskvalitet gennem fællesskab