Nyhedsbrev fra bestyrelsen februar 2018

Først og fremmest tak for en god generalforsamling. Den var lang, men der var også mange vigtige ting til behandling. God debat hvor mange ting blev vendt i en rigtig god tone.

Vores nye Facebook side er sat i drift, husk at få dig koblet på som “følger” hvis du er på facebook. Siden linker til vores hjemme side også, det betyder at du kan følge facebook opslag via hjemmesiden, selvom du ikke selv har en facebook profil. Siden hedder “Thurø Sejlklub”.

Standerhejsning bliver Lørdag den 21. april som tidligere annonceret i Gambøtposten. Det bliver i år en lørdag. En festdag for klubben. Der skal døbes 1 x J70’er og 2 x sailcubes. Fedt nyt udstyr til glæde og gavn for vores medlemmer. Ungdommen har tilrigning samme dag, så det bliver en dag med fuld fart på. HUSK mød op og vær med til en hyggelig start på sæsonen

Mange tak for de mange svar vi fik i forbindelse med medlemsundersøgelsen. Det betyder utroligt meget for os i vores videre arbejde, at vi ved hvad vores medlemmer vil. Undersøgelsen er den første af slagsen i klubben. Vi lover den vil blive fulgt op af flere. Undersøgelsen offentliggøres efter næste bestyrelsesmøde som er den 6. marts.

Næste bestyrelsesmøde vil handle om vores kurs og vision. Der vil efterfølgende blive inviteret til en spændende og informativ aften for alle medlemmer. Der kommer en dato straks vi er klar.

Den fjerde J70 er nu indkøbt og den står nu i hallen på Nordvej sammen med klubbens andre J70’er. Her bliver der taget kærligt hånd om den. Vi har været heldige at finde en super flot båd i rigtig god stand med en meget fin sejlgarderobe. Fantastisk meget sejlglæde venter i den også.

VI er nomineret til Dansk sejlunions klubudviklingspris. Det er vigtigt du stemmer! Det gør du via dette link og det skal være inden den 1. marts. Go Go Go……..

Husk også tilmelding til vores udbud af kurser. Se mere på hjemmesiden.

Næste års bestyrelsesmøder er planlagt og bliver på følgende dage.

Tirsdag den 6. marts
Torsdag den 5. april
Tirsdag den 15. maj
Torsdag den 7. maj
Onsdag den 22. august
Tirsdag den 9. oktober
Tirsdag den 6. november
Tirsdag den 4. december – Budgetmøde
Torsdag den 17. januar 2019
Generalforsamlig søndag den 27. januar 2019

Husk det er altid muligt for udvalgene at deltage i bestyrelsesmøderne hvis man har noget der skal bringes op i bestyrelsen, vi vil glæde os til at se jer.

Næste arrangement med fællesspisning i Egely er torsdag den 8. marts.