Det er ved at være tiden for tilmelding til mandagskap i klubbåde (J70 og soling) – deadline er 19. februar til min mailadresse buchwaldhb@gmail.com.

Prisen for hele sæsonen 2018 er 3.000 kr for J70, 1.500 kr for soling. Selvrisiko efter gældende takster (se TSK hjemmeside).

Oplys om tilmeldingen gælder både J70 og soling eller kun den ene type. Fordeling sker efter samme princip, som sidste år, dvs hvis der er flere om buddet end der er både, så skiftes vi (Prisen reguleres derefter). Jeg udarbejder som vanligt en kalender, når jeg har tilmeldingerne.

Hvis jeg vurderer, at der er behov for at mødes for at debattere en eller anden opstået problemstilling i forbindelse med tilmeldingen, så afholdes mødet den 26. februar kl. 19 i Egely. I så tilfælde tilsendes alle tilmeldte en mail direkte.

Spørgsmål kan naturligvis også rettes til mig.

mvh Henrik Buchwald
20693797