Vi har netop afholdt bestyrelsesmøde og vil gerne dele vigtige “highlights” med jer alle.

Den 16. + 17. november afholdt Dansk sejlunion sin årlige klubkonference i Vingstedcentret. Vi havde deltagere med fra bestyrelsen som vi plejer. Ud over det havde vi intet mindre end 3 indlægsholdere, som var inviteret til at komme for fortælle om hvordan Fa’en vi gør på Thurø. Susanne Skovgaard fortalte om vores fantastiske pigesejler afdeling, Johan Hoff som vores nystartede afdeling “Sejl og Steder” og Henrik Meyer om vores J70 projekt. Som I har kunnet læse i de artikler der er skrevet efter konferencen, fik vi i den grad sat vores klub på landkortet igen. Som Steen Andersen sagde: “For 3 år siden var der ingen der vidste hvor Thurø lå, nu er der ingen der længere er i tvivl om hvor de finder os”, alle kender Thurø sejlklub. Det er da fantastisk.

DR1 har været forbi Thurø for at lave optagelser til udsendelsen “Hammerslag”. De skulle bruge stemningsbilleder fra området omkring sejlklubben. Seniorgruppen var mødt talstærkt op for at skabe liv på havnen, som jo ellers er lidt på vej i vinterhi. Tak til seniorgruppen for opbakningen. Fotografen var meget begejstret for området. Udsendelsen hvor “vi” medvirker bliver sendt sidst på året 2018. Det er et sommerhus på Graasten som bliver et af husene i udsendelsen.

Der er dryppet fondsmidler ned i vores turban i løbet af den sidste uges tid. SFDS’s fond har forgyldt handicapafdelingen med kr. 5.000, Ungdomsafdelingen har fået kr. 30.000 også fra SFDS’s fond. Der er penge til forbedringer i handicapafdelingen og 2 nye Sailcubes til ungdommen. J70 har fra Fynske Bank fået tilsagn om kr. 100.000 fra deres fond. Tillykke med de meget flotte resultater af vores fondsansøgninger. Vi bliver selvfølgelig også mere interessante at støtte, når vi gang på gang bliver omtalt positivt i pressen. Det fremmer uden tvivl tingene.

Sejlerskolen afholder i løbet af vinteren kursusaktiviteter som selvfølgelig er for alle klubbens medlemmer. Der kommer program på hjemmesiden inden jul. Der er spændende ting i støbeskeen, så glæd jer til programmet udkommer. Der bliver rift om pladserne. Kurserne løftes i samarbejde med mange instruktører, herligt det kan lade sig gøre.

Sidste hånd er ved at blive lagt på medlemsundersøgelsen og den er ved at nærme sig tidspunktet hvor den bliver klar til udsendelse. Vi håber på meget stor svarprocent, så vi får et godt grundlag for det videre arbejde med undersøgelsen. Langt den nemmeste måde at sende den ud på er via mail. Vores kære kasser Lars Løvschall mangler dog mailadresser på mange af vores medlemmer + fødselsdato. Hvis du er er tvivl om hvor vidt Lars har dine oplysninger, så send en mail til kasseren@thuroesejlklub.dk så vores database kan blive opdateret. TAK – det vil være en stor hjælp.

Trappen vest for Egely og havnehuset bliver ikke renoveret. Den vil blive nedlagt iflg. aftale med Svendborg kommune.

I forlængelse af vores projekt omkring klubudvikling bliver alle trænere og instruktører i klubben på tværs af afdelingerne inviteret til en aften i Egely den 10. januar hvor “livskvalitet” for trænere og instruktører vil være på dagsordenen. Aftenen laves i samarbejde med Svendborg kommune og Adam Blicher står for det faglige indhold. Adam Blicher er Cand. Scient Psyk. med speciale i sportspsykologi og han har en SENMC MasterCoach Uddannelse. Adam er en del af Team Danmarks Udviklingsnetværk for Sportspsykologiske Konsulenter. Adam har igennem de sidste 7 år arbejdet med atleter nationalt og internationalt før, under og efter konkurrencer med henblik på at øge deres kvalitet i hverdagen og samtidig hjælpe dem med at præstere, når de ønsker det allermest til internationale mesterskaber. Vi ser frem til en spændende og inspirerende aften.

Der afholdes budget møde den 6. december for alle udvalg. Inden mødet bedes alle udvalg have afleveret budget for 2018 til Lars Løvschall.

Rigtig god december til jer alle. HUSK vores seance med “bobler” i Egely søndag den 3. december. Husk også at næste gang med vinterhygge bliver torsdag den 7. december.