Årsberetning 2017 for Kommunikationsudvalgets to underudvalg (blad og IT).

I vores udvalg har vi valgt at de to underudvalg aflægger en fælles beretning og et fælles budget forslag – som på den måde bliver Kommunikationsudvalgets oplæg.

Hjemmeside:
Der har sidste vinter været afholdt kurser i brug af hjemmesiden. Hvis det ønskes gentager jeg det gerne til foråret.
Det er først og fremmest bestyrelsesmedlemmer og underudvalgsmedlemmer der laver indlæg til hjemmesiden og vedligeholder hjemmesidens indhold.
Det er vigtigt at hjemmesidens indhold er up to date. Det er jo her alle kan søge informationer om aktiviteterne i vores klub.
Det er nu muligt for alle medlemmer at sende relevante billedserier til hjemmesidens galleri. Det er ganske nemt. Se hvordan man gør under menuen “KOMMUNIKATION” og “Send billed-seriet til galleriet”.
Opfordring til alle: Alle medlemmer kan logge ind på hjemmesiden og får derved adgang til hele hjemmesiden. Når du logger ind, bør du rette dine brugeroplysninger så de er korrekte.
Har du problemer med at logge ind, skal du blot angive navn, email og telefon nederst til venstre på login-siden og trykke på Send.

Facebook er jo det de unge vil ha’, og jeg ser det som et udmærket supplement til hjemmesiden.
Det virker rigtig fint som debatforum og til hurtig information. Alle der er medlemmer af en facebook-gruppe kan lave eller kommentere et opslag.
De der ikke er på facebook kan følge med i debatten fra hjemmesiden.
Se på hjemmesiden under solen. Her kan du se hvad der foregår på den facebook-gruppe der hedder Thurø Sejlklub.

Vejrstationen:
Fra hjemmesiden kan du følge med i vejret på havnen i Gambøt.
Du skal bare trykke på solen!
Hvis du bruger mobiltelefon eller ipad, skal man dog kunne et lille trick hvis man vil se den rigtige grafiske visning. Nu bliver det lidt teknisk, men er dog let forståeligt:
Den grafiske visning benytter sig af Flash. De normale browsere, Safari og Google Chrome, understøtter ikke Flash.
Tricket er at anvende en anden browser i stedet for Safari eller Google Chrome.
Til Iphone og Ipad vil jeg anbefale ”Puffin” som kan hentes gratis på appstore.
Til android enheder kan man også bruge “Puffin”

Jan Knudsen

Gambøtposten:
Igen i 2017 har vi udsendt 4 numre af Gambøtposten. Vi mistede vores bagside annoncør (til J70 gruppen) men har fundet en ny annoncører til bagsiden. Det kan være en udfordring at finde nye annoncører, når gamle falder fra, men vi må jo være opsøgende så godt vi formår, i samarbejde med udvalget for sponsorater i øvrigt. (Bjerne Sørensen)

Vi modtager indlæg – somme tider til tiden – men vi er også opsøgende i udvalgene på diverse FB sider tilknyttet TSK. Vi er utrolig glade for indlæg omkring sommerture, der kan spittes op og fordeles over flere numre.

Tak for indlæg fra medlemmer og diverse udvalg.

Carl Nielsen