Bestyrelsen har afholdt bestyrelsesmøde i den forgange uge. Vi vil gerne dele de vigtigste ting fra mødet med jer.

Budgetmødet for udvalgsformænd er nu planlagt til onsdag den 6. december kl. 18.00 i Egely.

Vi har længe haft planlagt, at der skal laves en medlemsundersøgelse her i løbet af de kommende måneder. Vi må dog konstatere, at vi mangler E-mail adresse på rigtig mange af vores medlemmer. Det vil være nemmest at skrive ud den vej rundt. Hvis du har mistanke om, at klubben mangler din E-mail adresse, så skriv en mail til kasseren@thuroesejlklub.dk og oplys din mailadresse. Vi glæder os til at gennemføre undersøgelsen og ikke mindst se resultatet af den. Det er vigtigt for os, at vi arbejder i den retning som vores medlemmer ønsker det.

Klubbådene har været brugt meget flittigt hen over sæsonen af både sejlerskole, Sejl og Studer, piger, mandagskapsejlads, Fleet m.v. Det er derfor på det netop afholdte klubbådsmøde besluttet, at vi også i sæsonen 2018 beholder de både som vi råder over nu. Som tingene har udviklet sig er der stor belægning på klubbådene og Sejl og Studér har endda også brugt Mini 12-meterne for at finde plads til alle.

Vi får fortsat nye medlemmer i klubben og vi nærmer os nu et medlemstal på 600. Sejl og Studér har bidraget med mange nye medlemmer i år. Det er rigtig positivt. Gruppen af unge sejlere giver også en hånd med at vedligeholde vores klubbåde. Fantastisk når tingene går op i en højere enhed

Vores regnskab ser indtil videre godt ud og vi holder os over budgettet.

De længe ventede pæle på østsiden af østbroen er nu langt om længe blevet slået. Vi må sige vi har fået nogle fine pladser til nogle små korte og buttede både.

Thurø deltager også i lighed med sidste år i Dansk sejlunions klubkonference som finder sted sidst i november. I år bliver vi også indlægsholdere til ikke mindre end 3 emner fra Thurø sejlklub, hvor vi må siges, at vi er lykkes fantastisk flot. Nemlig om “Sejl og Studér”, J-70 projektet og Pigesejlerne. Det kan vi som klub godt tillade os at være stolte af.

Bådene er nu sat på land og klubben går lidt i hi, dog vil der stadig være forskellige aktiviteter.

Ungdom vil dog indtil midt i december sejle hver søndag eftermiddag. Weekenden den 11. + 12. november ligger klubben faciliteter til Træningslejr for Zoom8 klassen. Vi forventer ca. 20 sejlere fra hele landet.