Bådoptagning:

Er i år lørdag den 14. oktober.

Vi starter kl. 8.00. Husk vær parat med dit stativ og kom i god tid. Vi hjælper som sædvanlig hinanden. Plan for placering af både på pladsen bliver ophængt i havnehuset.

Masteskuret:

Øverste hylde i masteskur skulle gerne være klar til master fredag den 29. september, resten bliver ryddet så der kan lægges master ind fra fredag den 6. oktober. Vi kan jo bruge det nye masteskur også. Dette kræver dog at dem der har joller og gummibåde liggende sørger for at de kommer hjem til deres ejere snarest. Vær fleksibel og dem der vil have masten af tidligere må lægge den langs parkeringsrøret ind til der bliver ledigt. Husk at masterne skal hænges op under hylderne inden der fyldes op på hylden under, så er det nemmest at komme til. Og så er masteskuret, fortrinsvis forbeholdt master fra både som står på pladsen og ligger ved klubbens broer.

Husk alle master skal mærkes med navn og telefonnummer.

Søsætning:

Vil blive den 14. april 2018.

Fortøjningspæle:

Så lykkedes det at få slået pælene på østsiden af østbroen. Nu skal vi så have bøjerne ind for sidste gang, vi vil gerne af med bøjerne så hvis nogen i klubben kan bruge sådan en bøje så henvend dig til Kim.

Årsmøde i broudvalg er torsdag den 16. november kl. 19.00 i Egely

Broudvalget