Sejle Soling?

Vi har nu haft 4 klubbåde i over 10år. Der er en fin kultur omkring disse solinger, som benyttes intensivt.

Hvis du er interesseret i en af nedennævnte sejladsformer, så se under Kontaktpersoner”, hvem du skal kontakte.

Pigesejlads

Du kan, hvis du er af hunkøn, sejle soling om onsdagen.

Junior

Juniorerne sejler tirsdag og torsdag.

Mandagskapsejlads.

Hvert forår fordeles de 4 solinger ved lodtrækning for interesserede mandskaber. Prisen er kr 1.500 for alle mandagssejladser i sæsonen.

Minifleet

Sejles hver torsdag, (hvor også interesserede juniorer kan deltage). Pris 50 kr pr mand pr gang, som afregnes kontant.

Det er en sejladsform vi oprindelig selv ”opfandt,” hvor 4 solinger sejler på korte op/ned baner efter almindelige kapsejlads regler med få modifikationer og med en dommer på banen som kan idømme bådene en straf på en 270 graders vending. Vi er kun 2 ombord og bytter både efter hver sejlads. Vi plejer at kunne afvikle 6-7 sejladser på ca. 2½ time.
Det betyder at det er en aktion præget form for sejlads, hvor man virkelig bliver gode til starter, kommunikation, nærkampe og teamwork.
Flere og flere mandskaber kommer til, og der er opstået et kammeratskab på tværs med et par øl efter sejladserne samt en årlig julefrokost.

Lån en båd, når du har lyst

Vi har de 4 solinger liggende til medlemmernes brug. Vær opmærksom på at brug sker på eget ansvar. Solingerne er IKKE synkefri. Det er en betingelse, at man er sejlkyndig.

Er der medlemmer, som har lyst til at sejle, så

Bliv medlem af Solingafdelingen – køb et Solingkort for sæsonen for kr. 500, du må sejle i bådene, når de ikke anvendes i klubregi. Som udgangspunkt er de ledige mandag-torsdag kl 8-16, samt fredag, lørdag, søndag, men tid skal altid bookes, da andre jo også kan disponere via Solingkort mm.

Eller har du lyst til at tage på weekendtur med 2 overnatninger er prisen kr. 250.

Eller snup 1 uge i juli for kr. 1000.