Thurø Sejlklubs pigeafdeling indbyder til
HYÆNERÆS
FYNSKREDSMESTERSKAB FOR PIGESEJLERE

lørdag den 26. august 2017

REGLER: Der sejles efter ISAF’s kapsejladsregler 2017-2020. DSs sejladsbestemmelser
DH-mål–reglen (GPH) samt arrangørens sejladsbestemmelser. Sejladsen er kategori C.
DELTAGERE: Der kan tilmeldes kølbåde af alle typer med gyldigt målebrev, bemandet med kvindelig besætning og rorgænger (skipper).
Én mand ombord accepteres, men han må på ingen måde deltage aktivt i sejladsen.
SKIPPERMØDE: Afholdes ved TSKs havnehus, Gambøt kl. 8.30 og start på første sejlads er planlagt til kl. 10.00.
SEJLADSER: Der søges gennemført to korte sejladser om formiddagen på udlagt bane på Lunkebugten, samt en længere distancesejlads om eftermiddagen med start/mål ud for broen ved sejlklubben.
Distancesejladsen forventes startet efter en frokost pause.
POINTSYSTEM: Lavpointsystemet tillæg A. Der laves en samlet resultatliste.
TILMELDINGSFRIST: Udløber søndag den 20. august 2017 kl. 18.00. Tilmeldingen foretages on line nedenstående.
Startgebyr er kr. 200,00.
PROGRAM med sejladsbestemmelser, deltagerlister og banebeskrivelse kommer på klubbens hjemmeside: www.thuroesejlklub.dk/pigesejler
Materialet vil desuden blive udleveret fra kl. 8.00 ved havnehuset i TSK.
PRÆMIER: Fynskredsen har udsat en kredsmesterskabspokal til den bedst placerede båd fra en af kredsens sejlklubber. Der er desuden en vandrepokal til den bedst placerede båd fra en af sundklubberne TBL, SSS, SAS og TSK. Der udsættes yderligere præmie til hver 3. startende båd i hvert løb og ligeledes til den bedst placerede overalt.
PRÆMIEOVERRÆKKELSEN finder sted ved festmiddagen i TSKs klubhus lørdag aften kl. 19.00.
Pris for middagen er kr. 200,00 pr. person. Partnere må gerne deltage i festlighederne. Drikkevarer kan medbringes eller købes i klubben.

Yderligere info kontakt Susanne Skovgaard 29378781 el. Ingeborg Andersen 25449642

TILMELDTE:

ONLINE TILMELDING:

Sejlklub:

Bådtype:

Bådens navn:

Sejlnummer:

Cert nr:

Ejers navn:

Adresse:

Mobil nr.:

.
Startgebyr kr. 200.- pr. båd.
Antal der ønsker at deltage i festmiddagen lørdag aften. Pris pr. person kr. 200.-

Samlet betaling kr.:

Vælg betalingsform:
KontantFynske Bank konto: 0813-8130467300MobilePay: Tlfnr. 21 52 56 53 - HUSK: Skriv hyæneræs og bådnavn i meddelelsen