Da til- og frakørsel til sejlklubben og fiskehytterne skal holdes fri af hensyn til udrykningskøretøjer og biler med bådtrailer til slæbestedet, er der blevet opsat “Parkering forbudt” skilte flere steder på havnehuset, fiskehytterne og i slæbestedet.

Det er forbudt at parkere i slæbestedet og i dettes forlængelse.
Dernæst er det forbudt at parkere foran fiskehytterne. (se vedhæftede parkerings-skitse)

Da “Parkering forbudt” skiltene ikke respekteres, er der blevet klaget til kommunen, hvilket har resulteret i, at kommunen nu sender P-vagter til Gambøt.

P-vagterne starter allerede mandag den 3. juli 2017, men den første uge gives der kun advarsler, og derefter bliver det bøder.
Så hvis du ikke ønsker dig en parkeringsbøde, så er det en god ide at respektere de opsatte forbudstavler.

Havneområdet er beregnet til korttidsparkering for af- og pålæsning, og du bør derfor benytte parkering langs med Gambøtvej, hvis du skal parkere mere end 2 timer.

Sejlerhilsen

Download (PDF, 233KB)