Thurø Sejlklub

Dejlig forlænget weekend

Vi tog til Strynø onsdag – det blæste pænt – vi målte 13,3. Men en dejlig plads langs havnekajen med snuden i vindretningen.

Ved færgetiderne var der meget liv, ellers temmlig dødt. Kristi Himmelfartsdag tog vi simpelthen en afslapningsdag og da en tysker senere gled op på siden af os fortalte han at Marstal simpelthen var overfyldt – svært at tro, men vi har senere fået dette verificeret. En blæsende formiddag, men eftermiddagen var rigtig god til sejlads, men vi fik lavet andet ombord.

Fredag tog vi til Rudkøbing og her var vi pludselig 3 både fra Thurø der hyggede os sammen indtil lørdag efter eftermiddagskaffen hvor vi sejlede til Gambøt og grillede der om aftenen. Der var rigt badeliv i Rudkøbing.

Næste weekend glæder vi os til Pinseturen. Derefter er der en weekend vi kan sejle i nærmiljøet og herefter starter vi vores sommerferieture og vender først tilbage til september med nye ture. Men måske andre fra tursejlergruppen melder ud – vent og se!

med venlig hilsen Inna

Print Friendly, PDF & Email