Det er kun autoriserede bådførere, som  kan benytte og booke J70 bådene, dvs alle bådførere skal gennem en godkendelsesproces af Thurø Sejlklubs J70 udvalg. Godkendelsen består af en praktisk del og en del, der handler om overtagelses- og afleveringsprocedure (viden om procedure og regler ved overtagelse og aflevering videregives gennem materiale og en samtale).

Følgende forhold skal være på plads, inden du kan blive bådfører:

1.  For medlemmer af Thurø Sejlklub: Du er indforstået med løbende at blive inddraget i arbejdet med bådene, f.eks. klargøring og reparationer, deltagelse i events med sponsorer, transport af bådene, stævnearrangementer og lignende.
  2.  Du har helt check på, hvordan båd og sejl efterlades, samt hvordan du skal reagere, hvis du har observeret eller selv foretaget en defekt. (Ind- og udcheckningsproceduren, som er beskrevet i betingelserne).
  3. Du har ansvaret for at du i samspil med den besætning, som du har med, kan føre båden forsvarligt.

Se betingelser her

Download (PDF, 150KB)

Hvis du gerne vil være bådfører, så send en mail til J70@thuroesejlklub.dk

Når du er blevet godkendt vil du modtage et login via email til klubbens bookingsystem.