skyogsol

Klubben var jo så heldig at få foræret en Davis Vejrstation til jubilæet.
Den er nu monteret yderst på østbroen.
Du behøver dog ikke at trave hele den lange vej ud på spidsen østbroen for at se hvor meget det blæser.

Der er opsat en skærm i værkstedsvinduet i havnehuset.
Her kan du se de informationer der kommer fra østbroen f.eks.  vindretning, middelvind, vindstød, temperatur og barometertryk.
Du kan også se hvordan vejret har udviklet sig det sidste døgn.
Ud over vores egen vejrstation, viser skærmen også DMI’s byvejr for Svendborg, altså vejrprognosen for de næste 7 dage.

Sidder du hjemme i sofaen, kan du besøge www.thuroesejlklub.dk og se det aktuelle vejr på havnen. Gå til forsiden og tryk på solen.
For at du kan se grafikken, skal din browser understøtte “Adobe Flash”
Det er der mange telefoner og ipads der ikke gør. Derfor kan du vælge MobilVejr der er en lidt mere enkel visning hvis du benytter telefon eller ipad.

Jeg håber du vil benytte dig af denne nye vejrtjeneste.
Når du nu alligevel er på hjemmesiden, kan du jo lige checke de mange andre tilbud.
Husk at du skal “logge på” for at se hele indholdet, f.eks. billedgalleriet.

/Jan