Har du lyst til at sejle mandagskapsejlads, men ikke har en båd selv, så har klubben 4 Solinger og en 806`er man kan låne, hvis man er medlem af Thurø Sejlklub.

For at låne en klubbåd ,kræver det at man kan sejle båden på forsvarlig vis, og at man selvfølgelig deltager i forårsklargøring og løbende vedligeholdelse af båden gennem sæsonen, samt optagning af båden. Det koster 1500,00 kr. for en Soling og 2000,00 kr. for 806èren at låne en klubbåd for en kapsejladssæson. I dette beløb er der indregnet startpenge til mandagskapsejlads.

Hvis du er interesseret skal man senest i februar  give besked, enten pr. mail, eller telefonisk til formanden for solingudvalget.  Hvis der er flere der ønsker at låne en båd, end vi har klubbåde til, så trækker vi lod eller skiftes til at sejle.

Hvis man låner en båd, har man forpligtelse til møde op til mandagskapsejlads, hvis det overhovedet er muligt, således at vi får nogle sjove og spændende kapsejladser på Lunkebugten med mange både til start.

Hvis du ønsker at låne en klubbåd til andre kapsejladser er det også muligt. Her er det først til mølle princippet der tæller, så se kapsejladskalenderen igennem og kontakt os hvis du vil sejle en Soling, og hvis du vil låne 806èren så skal du kontakte Steen Egedsøe.

Du kan også bare tage en hygge tur en dejlig sommerdag i det Sydfynske farvand. Du har mulighed med et sæsonkort at låne Solingerne når de ikke bruges til aktiviteter i Klubregi, i hele sæsonen for 500,00 kr. og 806èren for 750.00kr., eller du kan låne klubbådene i en weekend, eller på dagsbasis.

På gensyn på Lunkebugten

Kontakt: solinger@thuroesejlklub.dk