Har du lyst til at sejle mandagskapsejlads, men ikke har en båd selv, så har klubben 4 Solinger man kan låne, hvis man er medlem af Thurø Sejlklub.

For at låne en soling, kræver det at man kan sejle båden på forsvarlig vis, og at man selvfølgelig deltager i forårsklargøring og løbende vedligeholdelse af bådene gennem sæsonen, samt optagning af bådene. Det koster 1700,00 kr. for en Soling (selvrisiko 800 kr i tilfælde af skade) at låne en soling for en kapsejladssæson. I dette beløb er der indregnet startpenge til mandagskapsejlads.

Hvis du er interesseret skal man senest i februar  give besked, enten pr. mail, eller telefonisk til formanden for solingudvalget.  Hvis der er flere der ønsker at låne en båd, end vi har solinger til, så trækker vi lod eller skiftes til at sejle.

Hvis man låner en båd, har man forpligtelse til møde op til mandagskapsejlads, hvis det overhovedet er muligt, således at vi får nogle sjove og spændende kapsejladser på Lunkebugten med mange både til start.

Hvis du ønsker at låne en klubbåd til andre (kap-)sejladser er det også muligt. Hvis det er en fast ugedag i pige (onsdag), sejlogstuder (tirsdag) eller sejlerskole (tirsdag) er prisen stadig 1700 kr pr soling pr sæson.

Du kan også bare tage en hygge tur en dejlig sommerdag i det Sydfynske farvand. Det koster 100 kr pr soling pr halve dag. Du har mulighed med et sæsonkort at låne Solingerne når de ikke bruges til aktiviteter i Klubregi, i hele sæsonen for 500,00 kr.

Kontakt: solinger@thuroesejlklub.dk