Hjemmeside nyt.

Nyt design på forsiden.

Se den nye forside ved at skrive thuroesejlklub.dk i adresselinien i din browser.
(IKKE i Googles søgefelt som mange fejlagtigt gør!)

Forsiden minder nu lidt om en opslagstavle, hvor små sedler med billeder henviser til hele historien.
De nyeste står øverst.  Klik, og du får vist hele historien.

Nyhedsbreve – klubbens mulighed for at orientere dig.

Muligheden for at sende nyhedsbreve til klubbens medlemmer er blevet betydeligt forbedret.
Nyhedsbreve er en af de muligheder klubben har for at orientere dig om aktiviteter i klubben.
For at klubben kan sende dig de seneste nyheder,  skal du være oprettet på hjemmesiden med en email-adresse.
Alle medlemmer er allerede oprettet som brugere på hjemmesiden, men vi kender desværre ikke email-adressen på alle.
Jeg vil opfordre alle, der endnu ikke har været logget ind på hjemmesiden,  til at sende en email med jeres navn og email-adresse til: hjemmesiden@thuroesejlklub.dk
Så vil du modtage en email med en kort vejledning til hvordan du tilpasser nyhedsbrevene til dit behov. Du vælger nemlig selv hvilke nyhedsbreve du vil modtage.

Det er DIG der bestemmer hvad hjemmesiden skal indeholde.

Det er vigtigt at hjemmesidens indhold hele tiden bliver opdateret. Det bør du være med til!
Hvis du har en god historie, praktiske oplysninger, noget nyt til kalenderen eller nogle billeder til vores galleri, så henvend dig til en af vore  ”web-redaktører”.
Hvem det er, kan du se under ”BLADET” på hjemmesiden.

Hvis du oplever problemer med hjemmesiden.

Lad dig ikke irritere over at du af en eller anden grund ikke kan logge ind.
Send hellere en email til: hjemmesiden@thuroesejlklub.dk
Hvis du oplever  fejl, eller hvis du har en ide til forbedringer, så send en email til hjemmesiden@thuroesejlklub.dk

Jan Knudsen