Thurø Sejlklub

Godt nytår!

 

Så blev det 2023 og en ny sejlsæson venter lige om hjørnet, eller næsten i hvert fald.

 

Første store begivenhed i klubben bliver årets generalforsamling søndag den 29. januar kl. 10.00 i Egely. Kaffe og rundstykker fra kl. 9.30. Vi håber så meget at se dig – både alle dem som plejer at komme, men også meget gerne en hel masse nye ansigter i generalforsamlingsregi. 

 

Bestyrelsen arbejder benhårdt på en løsning på Kassérjobbet, da vores nuværende kassér Pernille Fenger har meddelt, at hun ønsker at stoppe. Skulle du brænde for at give en hånd med og komme i bestyrelsen ville det være skønt, om du vil melde dit kandidatur.

 

Der er nu nedsat en gruppe som arbejder med vores helhedsplan og fundraising til dette spændende formål. Der vil komme meget mere på generalforsamlingen omkring dette. Derfor igen vigtigt at du møder op.

 

Standerhejsning er planlagt til lørdag den 29. april kl. 15.00.

 

Ungdomsafdelingen er kommet med forslag til fælles klubtøj. Der arbejdes videre med en lokal løsning til dette. I vil høre nærmere.

 

The Ocean Race kommer til Århus 29. maj – 8. juni 2023. Det bliver en store sejlsportsbegivenhed i Danmark. Århus forventer 400.000 besøgende i perioden. Måske nogen havde lyst til at arrangere en fælles bustur til Århus for at opleve arrangementet. 4. juni vil der In Port Race og 8. juni vil der være afsejling fra Århus.

 

Bestyrelsen