Thurø Sejlklub

Nyhedsbrev juni 2022

 

Midsommer og ferie lige om hjørnet for det fleste. Landstævne i byen i denne uge. Fest og glade dage. Klubben har flere frivillige hjælpere med til landsstævnet. Tak for det. Det er ikke muligt at afvikle et så stort arrangement uden mange frivillige hænder.

 

Vi har i bestyrelsen og alle afdelingerne gennem det sidste halve års tid arbejdet med Thurø Sejlklubs nye helhedsplan. Alle afdelinger har været involveret på møder og er kommet med rigtig mange fantastiske input og ønsker til, hvordan vores klub kan forme sig i fremtiden. Vi bruger jo alle klubben på forskellige måder og med forskellige behov.

 

Vi synes der er kommet en spændende og meget visionær helhedsplan ud af det, som er meget tæt på at være helt færdig. I vil alle modtage indbydelse inden længe til præsentation af planen. Præsentationen bliver torsdag den 18. august. I bestyrelsen glæder vi os helt vildt til at vise jer alle resultatet af det fælles arbejde. Der er tænkt store og kreative tanker. Vi måogså bare sige, at det betyder rigtig meget, at vi har haft arkitekt Niels Janus fra Graa Arktitekter ind over. En arkitekt anskuer bare tingene på en anden måde. Glæd jer!

 

Efter sommerferien er der flere aktiviteter som er planlagt:

  1. – 14. august afviklet Classic Regatta og DM for Ylva, 27. august Ø-Havet rundt, 3. – 4. september ungdomsstævne, 14. oktober Sydfynsmesterskaber J70, 20. august Hyæneræs.

I sensommeren afvikles Business Cup i J70

 

Vi kan også fortælle, at vi har fået at vide, at der i Plan- og lokalsamfundsudvalget i dag er givet dispensation til at opføre boliger i stueetagen ved Thurinerhusene. Dermed bygges der 39 boliger i stedet for 28 boliger. Ikke lige frem vores ønske scenarie. Der har været arbejdet intenst med indsigelser og høringssvar. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Thurø Lokalråd og vores naboer i hele processen.

 

Der er i dag opsat skilte på havnen i forhold til brug af vest når man bruger klubbens SUP-Boards og kajakker. Det er et lovkrav, at man anvender vest/har vest med når men bevæger sig ud på et fartøj.

 

Rigtig god sommer til jer alle.

 

Bestyrelsen