Thurø Sejlklub

Nyhedsbrev marts 2022

 

Der er forår i luften og lige om lidt skal vi på vandet igen.

 

Generalforsamling 2022 er overstået med deltagelse af ca. 45 medlemmer. Generalforsamlingen blev afholdt sidste søndag i februar.

 

Bestyrelsen har afholdt møde i den forgangne uge.

 

Sejlerskolen efterlyser instruktører. Der er heldigvis stor søgning til sejlerskolen og det giver udfordringer med antallet af instruktører. Har du mod på opgaven, så tøv ikke med at kontakte Steen Andersen på telefon 2252 3701. Du er også mere end velkommen til at lægge båd til i sejlerskolen.

 

Thurø skole bliver indkvarteringssted under landsstævnet i Svendborg i uge 26. Melder du dig som frivillig hjælper på skolen har du mulighed for at tjene penge til klubben for dit arbejde. Der er allerede flere som har meldt sig. Klubben tjener kr. 42,50 for hver time man bidrager med. Kom frisk og kontakt Eva Isager som er koordinator for Thurø Skole på telefon 6128 6263.

 

Standerhejsning bliver lørdag den 23. april kl. 15.00. Samme dag afholder J70 afdelingen Tune-Up stævne og ungdom har tilrigning på havnen. Der kommer nærmere program når vi kommer tættere på. Det bliver en fest og det gode vejr er bestilt.

 

Vi har meldt os ind i FLID, som er foreningen af lystbådehavne i Danmark. Der kan være hjælp at hente i forhold til f.eks. vores projekt med ny spunsvæg. Du kan læse mere her: www.flidhavne.dk

 

Pernille Fenger er nu kassér på fuld kraft i klubben. Hun er nu formelt valgt ind i bestyrelsen. Fantastisk – velkommen.

 

I forhold til ”Thurinerhusene” som skal opføres på den gamle værftsgrund afholder vi møde i samarbejde med Thurø Lokalråd torsdag den 24. marts, hvor Svendborg kommune kommer på besøg. Vores store udfordring er i den forbindelse selvfølgelig parkering i området.

 

Broerne smøres den 3. april 2022. Hvis du har din båd i vandet på det tidspunkt er det en god idé, at være opmærksom på evt. at flytte den, eller trække den væk fra broerne, så du ikke risikerer at der bliver stænket maling på den.

 

E-sejlads er fortsat et aktiv i klubben og David Skousen er tovholder på projektet sammen med Jesper Henriksen.

 

Blot til info har vi et kontor stående til brug på 1. sal i havnehuset. Der er printer og PC, hvis dit udvalg har behov for at kunne lave noget arbejde i fred og ro.

 

Der arbejdes fortsat med helhedsplanen og arkitekten er i fuld gang med at slå streger. Vi glæder os til at vise jer oplægget,som forventeligt er klar i første halvdel af maj.

 

Bestyrelsen