Thurø Sejlklub

Projekt helhedsplan i Thurø Sejlklub

Torsdag den 24. februar blev TSK løftet til et nyt 5. niveau. Alle udvalg var indbudt til møde med deltagelse af Niels Janus fra Graa Arkitekter i Odense. Inden mødet havde alle udvalg indsendt forslag og ønsker til hvordan de kunne ønske at vores sejlklub skulle se ud i fremtiden. Det var ingen begrænsninger på økonomi. Kun ønsker og drømme. Det kom der en fantastisk aften ud af. Niels Janus bad os tænke niveauer ind når vi kigger på vores sejlklub. Niveauerne er illustreret på billedet. Sikke en energi og synergi der var på mødet. Forslag som kom fra et udvalg blev der bygget videre på fra andre udvalg. Blandt andet var der ønsker om nyt forbedret slæbested til ungdom,  grillpladsen kunne bygges et niveau højere op, således der bliver plads til opbevaring m.v. under en ny grillplads i 1. sals højde. Ny spunsvæg blev drøftet, pigerne har et ønske om at kunne side 70 samlet efter sejlads, parkering på havnen, nye handicapbådpladser, baderampe/badestige, 1. sal på havnehuset, både på pladsen og meget mere. 

 

Det er efterfølgende besluttet at vi går videre med arkitekten i forhold til, at han kommer med sit oplæg til hvordan vi kunne indrette vores klub fremadrettet. Det glæder vi os meget til at se resultatet af! I vil høre nærmere.

 

Generalforsamlingen blev afholdt i søndags med en snert af forår i vejret, den nye sæson er lige om hjørnet. Der var knapt 50 deltagere til generalforsamlingen. Vi fik sendt vores mangeårige Kasser Lars Løvschall på “pension” og Pernille Fenger er nu formelt valgt som vores nye kasser. Ib Oldrup tager 2 år mere som formand – tak for det. Referat fra generalforsamlingen vil I snart kunne finde på hjemmesiden.

 

Bestyrelsen