Thurø Sejlklub

Generalforsamlingen udskydes…….

Nyhedsbrev fra bestyrelsen januar 2022

 

På grund af stigende smittetal har bestyrelsen truffet den beslutning at udsætte  generalforsamlingen som skulle have været afholdt søndag den 30 januar 2022.

 

Ny dato er fastsat til

 

                    søndag den 27. februar 2022 samme tid og sted     

 

Vi håber at se rigtig mange af vore medlemmer denne dag, hvor vi alle kan mødes i fællesskab og glæde os til en ny sæson.     

 

Bestyrelsen har afholdt årets første bestyrelsesmøde onsdag den 19. januar.

Vi er i fuld gang med at arbejde med ny Helhedsplan for sejlklubben og alle udvalg var indbudt til møde tirsdag den 18. januar. Her blev der orienteret om hvilke tanker vi har gjort os i forhold til arbejdet med helhedsplan. Vi har allieret os med arkitekt Niels Janus fra Graa Arkitekter i Odense, som gav et oplæg til det videre arbejde med Helhedsplanen.

 

Vores evindelige problem er jo vores begrænsede plads.

 

Alle udvalg har fået en opgave frem til næste møde som afholdes som en workshop. Workshoppen afholdes den 2. februar i Egely.

 

Inden workshoppen kommer alle udvalg med ønsker og ideer til vores havnehus og plads. Hvad har de behov for? Der er ingen begrænsninger i forhold til hvad man må kaste op at vilde ideer og ønsker. Vi glæder os til en idérig aften, og håber på mange spændende input.

 

Bestyrelsen