Endelig igen tid til et nyhedsbrev fra bestyrelsen. Vores klub har summet af aktiviteter de sidste 2 weekender. Først Ø-havet rundt jubilæumssejlads og weekenden efter Ungdomsstævnet Skippers Pipe Cup. I løbet af ugen mellem de 2 weekender afholdt vi også sponsorarrangement for Fynske Bank arrangeret af J70 afdelingen. Der har i den grad været gang i de mange frivillige hænder. Uden dem er det ikke muligt at afvikle alle vores aktiviteter. TAK til alle som har givet en hånd med her også.

Pernille Fenger er trådt ind i bestyrelsen som vores nye kassèr. Et stort og varmt velkommen skal lyde til Pernille. Pernille afløser vores mangeårige kassèr Lars Løvschall, som gennem mange år har ydet en kæmpe indsats for klubben. Igen mange tak for det Lars.

Pernille fortæller om sig selv:

Jeg bor i Sørup ved golfbanen sammen med min kæreste om min datter – Vi købte båd, ”Dodo” 27 fods Witus, sidste efterår og er nye sejlere. Jeg sejler om onsdagen med pigesejlerne.

Jeg er revisor/regnskabsuddannet og arbejder til daglig med økonomi.

Jeg har tidligere været i foreningsarbejde indenfor ridesport og glæder mig til at være en del af Thurø Sejlklub, som indtil videre kun har overrasket positivt af den store imødekommenhed.

I bestyrelsen glæder vi os til det nye samarbejde med Pernille. Der er nu nedsat et hurtigt arbejdende udvalg, som planlægger et undervisningsforløb for udvalgene i forhold til økonomiarbejdet i klubben fremover. Hvis muligt vil vi gerne henstille til at årsmøderne afholdes efter 01.11.2021, (vi ved godt nogen allerede er planlagt, dem holder man selvfølgelig bare som planlagt). Det skyldes, at vi gerne vil informere udvalgene om arbejdet i forhold til økonomi inden afholdelse af årsmøderne. På den måde skulle udvalgene blive klædt på til at finde en ”økonomiansvarlig” i forbindelse med årsmøderne.

Broudvalget arbejder med projektet ny spunsvæg. Det er en større omgang vi skal i gang med, og arbejdet med planlægningen og indhentning af tilbud er omfattende. Vi skal nok komme i mål.

Initiativpuljen har tidligere bevilget et beløb til en arkitekt, som skal komme med input til indretning af vores sparsomme plads på havnearealet. Udvalgene bliver selvfølgelig involveret, I vil høre nærmere.

Thurøs Sejlklubs Ligahold Thurø Pirates slutter samlet på en flot 2. plads i 2. division i Sejlsportsligaen. Det er stærkt sejlet af vores hold!!!!

Vi har søgt Trygfonden om nye redningsstiger med solceller og lys i. Vi får forventeligt svar på vores ansøgning omkring 1. november 2021 og håber på det bedste.

Nyd resten af sæsonen, lige nu med dejligt sensommervejr. Vi ses på havnen!