Thurø Sejlklub vil gerne være endnu mere synlige på sociale medier. Det kræver vedholdenhed og en person som brænder for arbejdet med sociale medier. Du har nu chancen for at blive vores ”SoMe” ansvarlige.

Som ansvarlig for området kommer du til at stå for vedligeholdelsen af vore profiler på Facebook, Instagram, Youtube og Twitter.

• Vi vil glæde os til løbende at læse opslag om livet i vores fælles klub der fortæller de mange gode historier
  • Promovering af vores aktiviteter både de faste ugentlige og de som f.eks. kun foregår en gang om året (Ø-havet Rundt, Ungdomsstævne, J70 Tune up m.m)

Det vil være fedt hvis du er skarp på Lay-out, god til at skrive korte fængende tekster, har en god portion energi og vedholdenhed. Du får som ”SoMe” ansvarlig en spændende funktion som frivillig i klubben. Du får muligheden for at kombinere din interesse for sociale medier, marketing og sejlsport.

Vi har et mangfoldigt og socialt fællesskab i en sejlklub med en meget stor gruppe af frivillige, engagerede og passionerede trænere og sejlere. Det kan du blive en del af.

Du får stor indflydelse på dine opgaver og selvfølgelig en udtalelse efter endt frivilligt arbejde som vil være et stort plus på dit CV. Er det dig vi leder efter som ”SoMe” ansvarlig, så kontakt Mette Christoffersen eller Jesper Henriksen for yderligere oplysninger. Mette kan kontaktes på sekretaer@thuroesejlklub.dk, Telefon 2337 6876 Jesper kan kontaktes på naestformand@thuroesejlklub.dk , Telefon 2334 7021

Vi glæder os så meget til at høre fra dig!