Bestyrelsen har for første gang i lang til være samlet til bestyrelsesmøde,hvor vi var fysisk til stede i Egely. Mødet har vi afholdt tirsdag den 9. juni. Vi må konstatere, at digitale møder har fungeret rigtig fint og bestemt også kan bruges fremover. Ikke mindst er de effektive og kortere end fysiske møder. De 2 former kan noget hver for sig.

Efter de seneste opdateringer fra Dansk Sejlunion åbnes Havnehuset nu helt op igen. Vi skal lige have den daglige Corona rengøring helt på plads, så sker det umiddelbart efter.

Alle udvalg bedes lægge deres aktiviteter ind i aktivitetskalenderen på hjemmesiden.

Vores aktiviteter i afdelingerne kan starte op i det omfang afdelingerne er klar til det og kan håndtere det. Vi skal fortsat efterleve Coronaregler og reglen om at vi ikke må forsamlet mere en 50 personer.

Sommeraktiviten for børn ”Sommersejl” som har været en fast tradition i Thurø Sejlklub gennem efterhånden mange år finder sted i Uge 27. Calle Sørensen er hovedansvarlig for aktiviteten i år.

Det er fortsat planen at Ø-havet rundt gennemføres, det følges løbende hvilke muligheder vi får hen af vejen.

I ønskes alle en rigtig god sommer, med forhåbentlig med masser af dejlige oplevelser på vandet.