Thurø Sejlklub følger anbefaling og aflyser alle arrangementer.

Der tegner sig nu et meget alvorligt billede af situationen i forhold til smittespredningen.

Derfor ændrer regeringen og myndighederne strategi og fraråder unødvendig kontakt mellem borgerne og lukning af institutioner.

I det lys har Dansk Sejlunion besluttet at aflyse alle arrangementer resten af marts måned – med mulighed for forlængelse. Det gælder generalforsamling, kurser, minikonferencer og workshops.

Den anbefaling følger Thurø Sejlklub NU!.

Her i det seneste døgn har mulighederne omkring forsamling ændret sig.

Vor Hovedforbund Dansk Sejlunion har anbefalet at klubberne afholder sig fra aktiviteter, dette budskab er nu over natten også kommet fra DGI og DIF og andre organisationer.

Dette vil vi efterleve således at alt klubmæssig aktivitet indstilles indtil videre til den 30. marts, da der også er risiko i mindre forsamlinger.

Bestyrelsen vil løbende følge udviklingen omkring smittefaren.

På bestyrelsens vegne – Ib Oldrup – formand