indbyder til kapsejladsen

50 års jubilæumssejlads

roegeriet

Kapsejladsen afholdes lørdag den 29. august 2020

Sidste frist for tilmelding er den 24. august kl. 19:00, men vi vil meget gerne have din tilmelding noget før.

Hvis du gerne vil spise med fredag aften, men ikke skal sejle om lørdagen, så vil vi alligevel gerne have en tilmelding af hensyn til indkøb.

Kortskitse til Øhavet Rundt

Vi er gået i 50’er humør, og forærer alt væk til 50,- kr.

Deltagergebyr er i år 50,- kr. pr. person. Dog max 350,- kr. pr. båd.

Gratis kran til søsætning op til 2500 kg.

Der vil igen i år være opslået telt på pladsen, hvorfra der sælges:

Is:                 6 stk      50,-  kr.

Vand:           5 fl         50,-  kr.

Pølser:         4 stk      50,-  kr.

Fadøl:           4 glas    50,-  kr.

Vin:               1 fl.        50,-  kr.

Fredag aften fra kl. 18:00 til 20:00 sælges Grill-anretning til 50,-  kr. pr. portion.

Lørdag morgen kl. 07:00 er der fælles gratis morgenbord med kaffe og rundstykker.

Gratis suppe og moleøl, når deltagerne kommer i mål.

Præmieuddeling lørdag aften, når resultatet foreligger.

Tilmelding:  Brug nedenstående online tilmelding.

Program:                                         Program udleveres fredag den 28. august mellem kl. 18.00 og 21.00

samt lørdag den 29. august fra kl. 07.00 til kl. 09.00 i havnehuset.

Skippermøde:                                 Afholdes på bådepladsen lørdag den 29. august kl. 08.00.

Banen:                                             Banen fremgår af banekortet.

Der startes fra og sluttes i GAMBØT. (Banen kan dog blive afkortet undervejs)

Omsejlingsretning:                         Bekendtgøres på skippermødet.

Startsignal:                                      For første start lørdag den 29. august kl. 09.00.

Derefter startes med 10 min. intervaller.

Tidsbegrænsning:                           Der er fastsat en tidsbegrænsning til lørdag den 29. august kl. 22.00 for fuldførelse.

Fartøjer, som overskrider denne tidsbegrænsning, regnes som ikke fuldført  og har

pligt til herefter hurtigst muligt at melde sig hos dommerkomiteen i Thurø Sejlklub.

Sejladsbestemmelser:                    Der sejles efter Word Sailings kapsejladsregler 2017- 2020 med D.S.’s  forskrifter og

sejladsbestemmelser samt de bestemmelser, der fremgår af sejladsprogrammet.

Løb:                                                  Der udskrives løb for både med:

DH-målebrev,  Double-handed med målebrev og

Flerskrogsbåde med texel-målebrev.

Derudover løb for Turbåde og Single-handed både uden målebrev.

Single-handed og Turløb sejler efter søvejsregler.

Min. 3 både i hver kategori, ellers forbeholdes ret til at lave blandede løb.

Præmietid:                                        Beregnes efter DH-GPH-mål/Texel-mål.

Præmie til hver 3. startende båd i hvert løb.

Præmier i Turløb og Single-handed sker ved lodtrækning

Bemanding:                                      Bemandingsliste skal udfyldes ved udlevering af program.

Redningsudstyr:                               Ethvert deltagende fartøj skal have min. en rednings- eller svømmevest

til hvert besætningsmedlem ombord.

Deltagerne opfordres tillige til at have nødsignaler og livliner ombord.

Afvisning:                                          Kapsejlads- og dommerkomiteen forbeholder sig ret til at afvise fartøjer,

som ikke skønnes egnet til sejladsen.

Præmieuddeling:                               Afholdes lørdag den 29. august når resultatet foreligger.

Resultatliste bliver lagt på TSK’s hjemmeside, og opsat på opslagstavlen

i havnehuset.

Online-tilmelding:

Sejlklub:

Bådtype:

Bådens navn:

Sejlnummer:

Cert nr:

GPH-mål eller Texel-mål:

Vælg løbstype med målebrev:
DH-løbDouble-HandedFlerskrogsbåd

Vælg løbstype uden målebrev: