Godt nytår til jer alle. Dagene bliver længere og lige om lidt skal vi på vandet igen.

Torsdag den 16. januar har vi afholdt første bestyrelsesmøde i 2020.

Vi er tæt på at være klar til vores årlige generalforsamling som finder sted først kommende søndag den 26. januar i Egely kl. 10.00. Der vil være kaffe og rundstykker fra kl. 9.30. Der ligger information (dagsorden, regnskab m.v.) på vores hjemmeside. Vi håber at se dig.

På generalforsamlingen vil I blandt andet komme til at høre om initiativpuljen, som er et nyt tiltag i klubben. Her afsættes en pose penge for året 2020, hvor der er budgetteret med kr. 25.000 til udvikling at nye ideer som skaber livskvalitet for vores medlemmer. Med puljen vil vi gerne signalere proaktivitet fra bestyrelsens side af, i forhold til at fremme nye initiativer og støtte økonomisk.

Efter generalforsamlingen vil vi hurtigst muligt få sat en klubudviklingsaften i kalenderen. Her inviteres klubbens medlemmer til en aften, hvor vi i fælleskab skal komme med alle de gode ideer til udvikling af vores fælles sejlklub.

Ø-havet rundt har i år 50 års jubilæum. Det bliver stort. Vi håber at alle både kommer ud af havnen og sejler med rundt. Sejladsen bliver den 29. august. Kapsejladsudvalget er så småt i gang med opgaven. De modtager meget gerne gode forslag og ideer til at krydre dagene med. Der er mange opgaver der skal løses store som små, har du lyst til at give en hånd, hører kapsejladsudvalget det meget gerne.

Det er besluttet at vores 2 sidste solinger ikke skal i vandet mere og de er sat til salg. Var det noget for dig eller nogen du kender, så hører j70/solingudvalget det gerne. En soling kan erhverves for kr. 4.500 pr. båd incl. rig og sejl. Så er du på vandet.

Vores 80. standerhejsning bliver i år den 25. april. Der vil samme dag være Tune-up stævne for J70. Ungdommen har tilrigningsdag. Det bliver en fest på havnen.

Vi har sagt ja til at være værter for en Youngsters Camp i slutning af juli måned. Det betyder at ca. 30 – 40 unge mennesker kommer og sejler J70 og benytter vores faciliteter. Vi er glade og stolte over at være blevet spurgt om vi vil lægge faciliteter til.

Vi ses søndag til generalforsamling.